Sky Pro Team logo
špedicija, transport, logistika
drumski transport

Drumski transport

Sky pro team nudi logistiku i organizaciju prevoza svih vrsta roba na gotovo svim domaćim i svetskim destinacijama kao i uvid i praćenje samog procesa prevoza.

Sky pro team logistički centar stavlja Vam na raspolaganje znanje, iskustvo i resurse neophodne za organizaciju otpreme - dopreme roba na relacijama širom sveta, garantujući korišćenje najprikladnijih, najbržih i najbezbednijih vidova transporta kao i veoma povoljne cene uz mogućnost dodatnog osiguranja robe u transportu.

Sky pro team se bavi organizacijom prevoza solo kamionima i zbirnim transportom robe na svim destinacijama. Prednost zbirnog transporta je da je ovom uslugom omogućena jednostavna i jeftina doprema/otprema robe iz bilo kog dela Evrope i u Evropu.

Nudimo Vam sve vrste pojedinacnog i zbirnog transporta u uvozu i izvozu za sve vrste posiljki. U mogucnosti smo da Vam obezbedimo vozila za specijalne posiljke kao i posiljke koje zahtevaju posebne uslove transporta. U unutrasnjem drumskom transportu obezbedujemo voziila za prevoz lekova,kvarljive robe i robe koja se prevozi pod specijalnim uslovima.

 
 
Upit za
transport

Popunite naš jednostavan formular sa najosnovnijim podacima o transportu i mi ćemo Vam se ubrzo javiti sa najpovoljnijom ponudom. 
 
Upit za
carinsko
posredovanje

Popunite naš jednostavan formular sa najosnovnijim podacima o carinskom posredovanju i mi ćemo Vam se ubrzo javiti sa najpovoljnijom ponudom.

Sky Pro Team
Španskih boraca 32a/lok.4
11070 Novi Beograd
Tel/Fax: +381 11 313 9586
e-mail. office@skyproteam.rs
Za ostale lokacije kliknite ovde